Термос Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Термос

Термосът е практична вещ, която ще ни върши работа не само когато ни се налага да пътуваме за по-дълго време. С негова помощ ще запазим напитките студени или топли продължително време, което определено ще ни осигури комфорт и ще ни спести купуването на нови напитки.

Какви термоси има?

Термосът започва да се произвежда и да се продава през 1904 г., като е изобретен 1892 г. от шотландски учен от Оксфордския университет.

Термосите задържат температурата на съдържащата течност, тъй като имат двойни стени. На пазара ще намерите термоси с различна вместимост, както и с различно предназначение. Освен традиционните термоси за течности, в магазините ще откриете термоси за храна, бебешки термоси и други.

Термосите за храна са с по-широк диаметър и най-често имат дръжка в горната  част на съда или е върху капака. За разлика от термосите за течности, които са с издължена форма, термосите за храна наподобяват повече буркан или кутия.

Бебешките термоси могат да имат накрайник с биберон, което улеснява храненето на детето.

Какъв термос да изберем?

Когато купуваме термос, разбира се, трябва да изберем подходящата вместимост, която ще ни бъде най-удобна. Ако търсим термос за ежедневна употреба, в който да съхраняваме кафе или чай, практичен вариант са термо чашите. При избиране на термос проверете уплътненията на капачката – тя трябва да приляга плътно към съда. От това зависи както запазването на температурата, така и ще избегнете неприятната ситуация с разливането на течностите. В магазините ще намерите голямо разнообразие от цветове и шарки на термосите, а техният избор зависи изцяло от Вашите предпочитания.

Откъде да купим термос?

Може да намерите различни термоси в Метро, Кауфланд, Т Маркет, Бриколаж, Икеа, JYSK и останалите магазини за битови стоки, а в Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите избрания термос.