Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Термос Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Термос

Термосът е практична вещ, която ще ни върши работа не само когато ни се налага да пътуваме за по-дълго време. С негова помощ ще запазим напитките студени или топли продължително време, което определено ще ни осигури комфорт и ще ни спести купуването на нови напитки.

Какви термоси има?

Термосът започва да се произвежда и да се продава през 1904 г., като е изобретен 1892 г. от шотландски учен от Оксфордския университет.

Термосите задържат температурата на съдържащата течност, тъй като имат двойни стени. На пазара ще намерите термоси с различна вместимост, както и с различно предназначение. Освен традиционните термоси за течности, в магазините ще откриете термоси за храна, бебешки термоси и други.

Термосите за храна са с по-широк диаметър и най-често имат дръжка в горната  част на съда или е върху капака. За разлика от термосите за течности, които са с издължена форма, термосите за храна наподобяват повече буркан или кутия.

Бебешките термоси могат да имат накрайник с биберон, което улеснява храненето на детето.

Какъв термос да изберем?

Когато купуваме термос, разбира се, трябва да изберем подходящата вместимост, която ще ни бъде най-удобна. Ако търсим термос за ежедневна употреба, в който да съхраняваме кафе или чай, практичен вариант са термо чашите. При избиране на термос проверете уплътненията на капачката – тя трябва да приляга плътно към съда. От това зависи както запазването на температурата, така и ще избегнете неприятната ситуация с разливането на течностите. В магазините ще намерите голямо разнообразие от цветове и шарки на термосите, а техният избор зависи изцяло от Вашите предпочитания.

Откъде да купим термос?

Може да намерите различни термоси в Метро, Кауфланд, Т Маркет, Бриколаж, Икеа, JYSK и останалите магазини за битови стоки, а в Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите избрания термос.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!