Тефтер

Намерихме 3 резултата за Тефтер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Тефтер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тефтер и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.01 - 31.12 Oplus
01.01 - 31.12 Oplus
16.09 - 22.09 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Тефтер

Добрата организация на деня ни е от изключително значение, за да бъдем максимално продуктивни и да използваме времето си по предназначение. Въпреки че новите технологии са част от ежедневието ни, като на разположение имаме смартфони, електронни органайзери и т.н., традиционалистите предпочитат да използват тефтери, в които да си водят записките, графика за деня и т.н.

Какви тефтери има?

Тефтерът е един от най-предпочитаните офис-артикули, които се използват за фирмени подаръци и са част от рекламните материали на почти всяка компания.

Обикновено тефтерите са с подлепени страници, но се предлагат и тефтери със спирала. Тефтерите се различават както по своя формат, по броя на страниците, така и по самото оформление. Стандартният формат на тефтерите е А5, но много практични и разпространени са джобните формати. Страниците на тефтера могат да са датирани, да имат месечен календар в единия си край. Освен това, те могат да са с различни размери редове или да са с бели страници. Най-често тефтерите имат текстилна разделителна лента, който служи за отбелязване на страницата.

Основно кориците могат да са меки или твърди, като могат да са от картон, да са „облечени” с кожа или текстил. Тефтерът може да има ластична лента, която го държи затворен, както и магнитно закопчаване или да бъде с копче.

Най-често тефтерите имат и допълнителни страници с полезна информация – важни телефонни номера, национални празници, географска карта, календар и други.

Откъде да купим тефтер?

Най-голям избор от тефтери ще намерите в книжарниците и магазините за офис консумативи, както и в големите супермаркети, в които се продават и канцеларски материали. В актуалните брошури на магазините, които може да разгледате в Broshura.bg, ще откриете и най-изгодните цени, на които да закупите избрания тефтер.