Течни кристали за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Течни кристали за коса

Красивата и бляскава коса е желание за всяка жена. В желанието си да бъдем винаги безупречни и да се отличаваме, често подлагаме косата си с на вредни и изтощителни процедури. Затова е добре да полагаме специални грижи за нея, а на пазара се предлагат множество продукти за тази цел. Едни от най-популярните козметични продукти за грижа за косата са течните кристали.

Какво представляват течните кристали за коса?

Най-общо, може да определим течните кристали, като смес от различни видове силикони и масла. Те се препоръчват за сухи, изтощени и третирани коси, като предпазват косъма от атмосферните влияния, правят косата мека, гладка и бляскава. Улесняват разресването и заздравява косъма. Допълнителните удължители за коса също се повлияват добре, тъй като са сухи и имат нужда от допълнителна поддръжка.

За кои типове коса течните кристали не са подходящи?

Течните кристали не се препоръчват при мазни коси, а ако косата е бързоомазняваща се, но със сухи краища е добре да се нанасят няколко капки само върху тях.

Как да нанасяме течните кристали?

Течните кристали се нанасят с ръце на влажна коса. Течните кристали са икономичен продукт, тъй като са необходими само 2-3 капки за цялата коса. Количеството не трябва да е голямо, тъй като косата ще стане мазна. Добре е да не се втриват в корените, а при прекалено сухи коси – да се повтори процедурата, след като косата изсъхне.

Какви течни кристали за коса да изберем?

На пазара ще откриете различни марки на продукта – Loreal, Biopoint, Collistar, Биофарма и други . Те могат да съдържат ленено, арганово масло, алое вера и други етерични масла. Обикновено се предлагат в малки разфасовки – до 100 мл., а цената им зависи от съдържащите  се съставки. Може да намерите течни кристали във всеки магазин за козметика или по-голям супермаркет, както и в аптеките.

Открийте най-изгодната цена на козметичния продукт, в актуалните брошури на магазините, публикувани в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!