Тиган Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тиган

Тиганът представлява плоскодънен домакински съд, в който пържим храната си. Обикновено няма капак, но можем и да срещнем вариации. Тиганът има дръжка, а формата му е кръгла, но може да бъде различна според нуждите на потребителите.

Какви тигани има?

Тиганите се различават най-вече по покритието им. Самият тиган може да бъде изработен от различни материали, сред които чугун, алуминий или неръждаема стомана.Дъното на тигана, в което както казахме, поставяме храната, която трябва да премине през термична обработка, най-често е изработено от метал, който се характеризира с висока топлопроводимост, като например медта. Вътрешността на тигана пък е добре да бъде от незалепващо покритие, като тефлоново или керамично покритие. По този начин храната не залепва по дъното, но все пак трябва да спзваме правилата при пържене и да поставяме необходимото количество мазнина преди да започнем топлинната обработка на продуктите.

Как да решим какъв тиган да си купим?

Изборът на тиган може да бъде труден, когато не сте решили от какъв домакински съд имате нужда. Важно е да подберете максимално най-функционалния тиган, тъй като знаем, че в ежедневието той е един от най-често използваните. Освен това е добре модела, на който ще се спрете да бъде с незалепващо покритие, като потози начин се удължава живота на тигана, а храната запазва по-голяма част от вкусовите си качества. Чистенето на тигана след готвене също е по-лесно.

Откъде да изберете Вашия нов тиган?

Тиган можете да си купите в редица големи търговски марки, като Метро, Пени Маркет, Мастърхаус, Еником-М, ТеМакс, Кауфланд, Como и още много други. Там ще намерите модели на Alluflon, Domo, Muhler, Тефал и така нататък. Има богат избор, а ние сме създали дигитален каталог, който да ви ориентира на кой съд да се спрете. Разгледайте най-актуалните оферти за тигани в нашия сайт още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!