Тоалетна хартия

Намерихме 2 резултата за Тоалетна хартия в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Тоалетна хартия. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тоалетна хартия Familia и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Аптеки Медея
01.09 - 30.09 Аптеки Медея
01.09 - 30.09 Аптеки Subra

Повече информация за Тоалетна хартия

Когато става дума за хигиената на кожата и тялото ни рядко се случва да правим компромиси. Ние внимателно избираме козметиката и санитарните принадлежности за дома ни, за да се чувстваме комфортно и защитени по всяко време.

Какво трябва да знаем за тоалетната хартия?

Тоалетната хартия е важен продукт в нашето ежедневие и разчитаме на производителите да отговарят на изискванията ни освен чрез рекламни кампании, но и с качество. Постоянно технологиите за произвеждане на тоалетна хартия се променят, за да достигне до нас един съвършен продукт. Първоначално тоалетната хартия е била създавана като еднопластова, а в момента технологията на производство ѝ се е развила до три и четири пласта. Тя е мека и попива лесно течностите. В момента на пазара има най-ралични видове тоалетна хартия – ароматизирани, многопластови, с удобни за пренасяне дръжки по опаковките. Най-новото улеснение за нас като потребители е създала марката Zewa – иновативното решение на производителите е разтворимо картонено руло. Когато ролката свърши не е нужно да тичаме към кошчето за отпадъци, а можем спокойно да го изхвърлим в тоалетната, без това да представлява риск от запушване на канализацията. Конкуренцията е голяма, идеите все по-нови и практични, а разнообразието от аромати и цветове необятно.  

На коя марка да се доверим?

Водещите производители на тоалетна хартия у нас са Zewa, Белана, Емека, Зебра, Туфи, Милде, Санитекс и още много други. Те се грижат да ни предложат мекота, свежест, здравина и качество на достъпна цена.

Откъде да пазаруваме най-изгодно?

Специално за Вас и за Вашето семейство сме селектирали всички промоционални оферти на големите вериги магазини, които да Ви помогнат да направите своя избор в покупката на тоалетна хартия. За да изберете от всички варианти най-подходящия за Вас на сайта ни разгледайте каталозите на dm, Билла, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Хит и Дар с най-евтините и най-актуалните предложения.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах