Тоалетна вода

Намерихме 3 резултата за Тоалетна вода в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Тоалетна вода. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тоалетна вода Azzaro и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие
01.10 - 31.10 Лили Дрогерие

Повече информация за Тоалетна вода

Добре поддържаната жена следи не само чистотата на кожата, дрехите и обувките си, но и свежестта, която излъчва, уханието, което оставя след себе си. В наши дни не е особено трудно да изберем подходящия за нас аромат-има изобилие от плодови, флорални, дървесни или смесени аромати, в които можем да припознаем своята същност. Производителите са помислили и за мъжете – за тях също има неустоими аромати, които са идеален завършек за тяхната стилна визия.

Какво трябва да знаем за тоалетната вода? Каква да изберем?

Малко хора знаят, че парфюмните продукти се делят на няколко видя спрямо наситеността на аромата в тяхното съдържание. Добре познатите ни одеколони са най-леки-в тях има само 7% есенция и бързо изветряват. Тоалетните води са следващите в класацията, те съдържат около 10% от ароматния концентрат. По-силни от тях са парфюмите и парфюм-концентратите. Въпреки това тоалетните води са предпочитани от много хора, защото са по-евтини от парфюмите, а уханието им не е така натрапчиво, както това на истинските парфюми. Пръскайки се с този продукт, можем да постигнем хубав ефект в рамките на 5 до 8 часа. Въпреки това тоалетните води са предпочитани от масовия клиент заради изгодната си цена. Ако искате да удължите уханието по себе си, изберете душ гел със същия аромат на тоалетната вода или пръскайте няколко пъти от тоалетната вода, ако Ви се наложи да излизате и искате все още да миришете свежо. Продават се тоалетни води, предназначени за жени, други, специално за мъже, а също така и унисекс, които са подходящи и за двата пола.

Кои аромати са най-предпочитани? Откъде да си купя?

В магазините за козметика като „dm”, “Lilly”, “Douglas” и др. има много парфюми и тоалетни води. За да изберете продукт на добра цена, разгледайте брошурите на сайта ни-там са качени най-новите промоционални оферти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах