Тоалетна чиния Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тоалетна чиния

Изборът на тоалетна чиния е един от най-важните елементи в обзавеждането на банята или тоалетната. Освен че трябва да ни хареса на външен вид, тоалетната чиния трябва да е комфортна и да се вписва в цялостния интериор на помещението.

Как да изберем тоалетна чиния?

За да се чувстваме максимално удобно, трябва да обърнем внимание на височината, формата и размерите на тоалетната чиния. Препоръчително е да седнем върху нея, преди да преминем към закупуване. Така ще може да преценим дали тя е достатъчно удобна, дали усещаме напрежение и т.н.

Много модерни са висящите тоалетни чинии, като обикновено са с хоризонтално оттичане. Висящите тоалетни чинии се предпочитат, тъй като внасят модерно излъчване. Най-често се комбинират с вградено тоалетно казанче. Другите предпочитани тоалетни чинии са с квадратна форма.

Трябва да обърнем внимание на начина на оттичане на вода, дали отворът е разположен в средата или има определен ъгъл. Разположението на отвора е от значение, тъй като пръските от водата в отвора могат да бъдат неприятни и да създадат дискомфорт.

Важна част от тоалетната чиния е и казанчето. То трябва да е съобразено с тоалетната, като в магазините ще намерите различни размери, съвместимост, цветове и т.н.

Тоалетната чиния трябва да се избере и спрямо големината на помещението. За по-малки бани и тоалетни практичен вариант са ъгловите тоалетни чинии и казанчета.

Откъде да купим тоалетна чиния?

Ще откриете разнообразие от тоалетни чинии в Бриколаж, Практикер, Чечосан, Практис, Баухаус, Баумакс, Мастерхаус, Баня Стил и другите магазини за обзавеждане. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции и специални намаления, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящата тоалетна чиния на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!