Тоалетна чиния

Намерихме 8 резултата за Тоалетна чиния в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 8 промоции за Тоалетна чиния. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тоалетна чиния и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Тоалетна чиния

Изборът на тоалетна чиния е един от най-важните елементи в обзавеждането на банята или тоалетната. Освен че трябва да ни хареса на външен вид, тоалетната чиния трябва да е комфортна и да се вписва в цялостния интериор на помещението.

Как да изберем тоалетна чиния?

За да се чувстваме максимално удобно, трябва да обърнем внимание на височината, формата и размерите на тоалетната чиния. Препоръчително е да седнем върху нея, преди да преминем към закупуване. Така ще може да преценим дали тя е достатъчно удобна, дали усещаме напрежение и т.н.

Много модерни са висящите тоалетни чинии, като обикновено са с хоризонтално оттичане. Висящите тоалетни чинии се предпочитат, тъй като внасят модерно излъчване. Най-често се комбинират с вградено тоалетно казанче. Другите предпочитани тоалетни чинии са с квадратна форма.

Трябва да обърнем внимание на начина на оттичане на вода, дали отворът е разположен в средата или има определен ъгъл. Разположението на отвора е от значение, тъй като пръските от водата в отвора могат да бъдат неприятни и да създадат дискомфорт.

Важна част от тоалетната чиния е и казанчето. То трябва да е съобразено с тоалетната, като в магазините ще намерите различни размери, съвместимост, цветове и т.н.

Тоалетната чиния трябва да се избере и спрямо големината на помещението. За по-малки бани и тоалетни практичен вариант са ъгловите тоалетни чинии и казанчета.

Откъде да купим тоалетна чиния?

Ще откриете разнообразие от тоалетни чинии в Бриколаж, Практикер, Чечосан, Практис, Баухаус, Баумакс, Мастерхаус, Баня Стил и другите магазини за обзавеждане. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции и специални намаления, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящата тоалетна чиния на достъпна и разумна цена.