Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Тор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тор

Всяко растение, без значение дали е стайно, дали го отглеждаме в градината или в саксия на терасата има нужда от специални грижи. За да се развиват добре и за да им се радваме по-дълго, едно от важните неща в отглеждането на различните растения е торенето.

Каква тор да изберем?

В днешно време течните торове са едни от най-разпространените и предпочитани, тъй като са лесни за употреба. Когато избираме тор трябва да се съобразим с растенията. На пазара ще намерите голямо разнообразие торове, които са предназначени за конкретен вид растения.

За балконски цветя – петунии, сакъзчета и т.н., торовете съдържат най-често азот, бор, цинк, манган, калий и други. Обикновено те се използват в периода на цъфтеж. В зависимост от производителя, торът се разрежда с определено количество вода, което е указано на опаковката. Растенията се поливат с разтвора веднъж на 7-14 дни.

Ще намерите специална течен тор срещу хлораза. Тя подхранва почвата, като предпазва зеленолистните растения от пожълтяване. Този вид тор може да се комбинира и с други видове.

Може да намерите торове за стайни цветя, за кактуси и скуленти, специализирани торове за палми, орхидеи, торове за зеленчуци, плодове, за тревни площи и други.

Освен течни торове, в магазините се предлагат и специални почви, които са обогатени с тор, микроелементи и други полезни вещества за растенията. Торовете могат да бъдат и под формата на таблетки, които се разтварят във вода. Удобни за употреба са и торните пръчици. Техният брой зависи от големината на саксията, като се разтварят напълно в почвата.

Откъде да купим тор?

Може да намерите различни видове торове в специализираните магазини за цветя, както и в големите универсални магазини в сектора за градината. Разгледайте офертите на магазините и изберете най-подходящия тор на разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!