Тостер

Намерихме 3 резултата за Тостер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Тостер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тостер и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.01 - 01.02 T MARKET
26.01 - 01.02 T MARKET
15.01 - 04.02 Зора

Подобни продукти от тази категория

12.01 - 12.02 Интерсервиз Узунови
08.01 - 28.01 Технополис
11.01 - 05.02 ДЕНСИ
11.01 - 05.02 ДЕНСИ
11.01 - 05.02 ДЕНСИ
11.01 - 05.02 ДЕНСИ

Повече информация за Тостер

Закуската е най-важното хранене за деня, но доста от нас го пренебрегват. Забързани към решаването на задачите си, изпускат да подсилят организма си и да го заредят с енергия. Класическата закуска - препечен хляб на тостер, поднесен с чаша чай или кафе е добър вариант да започнем деня си.

Какъв тостер да избера? Какви видове има?

Може би се затруднявате да определите какво точно Ви трябва? Дали да е малък уред, който не заема място, с най-нужните функции? Или да е по-модерна машина, която сигнализира, когато хлябът е готов и има различни опции за печене? Добре е да съобразите колко души ще използват уреда, за да предвидите тостер с по-голяма съвместимост, ако сте голямо домакинство. Обикновеният и семпъл уред има отделения за две хилии хляб и ако искате да пригответе повече, трябва да чакате по-дълго. Има уреди с отделения, които побират 4 филии хляб едновременно, а съществуват и продукти, които са на базата 3 в 1 – изпълняват функциите на тостер, гофретник и грил, но цената на подобен уред е по-висока от тази на обикновения тостер. При избора си на уред е добре да купите такъв, който сам се изключва, когато филиите са изпечени, в противен случай трябва да следим процеса сами, а при евентуално разсейване, рискуваме да ги изгорим. Някои от по-скъпите тостери имат и специална приставка за подгряване на кроасани.

Кои марки тостери са добри? Къде да ги намеря?

Сред лидерите на пазара са „Russel”, “Tefal”, “Philips”, “Moulinex”, Bosch”, “Delonghi”,”Zelmer” и др. Може да ги видите в магазините на „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Технополис“, „eMAg” и др. В нашия сайт сме качили брошури на големите вериги магазини, за да се информирате къде са най-изгодните и примамливи промоции на тостери.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах