Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Точени кори Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 130 магазина
Виж всички магазини

Информация за Точени кори

Традиционно едно от най-популярните и предпочитани български ястия е баницата. За да си приготвим една такава обаче трябва да използваме необходимите ни за целта продукти. А баница без точени кори не става! Те се правят от брашно и вода, които образуват тесто, което пък се точи до получаването на желания краен резултат.

Какво можем да приготвим с точени кори?

За да усетите традиционния български вкус на баницата, можете да използвате различни точени кори според Вашия вкус. Дали ще бъде баница със сирене или с праз, а може би и тиквеник, корите играят ключова роля във вкусовите характеристики на приготвеното ястие. Точените кори се използват и в различни десерти, като често можем да срещнем руло от точени кори със сладко или пък ябълков сладкиш, който също е приготвен от точени кори и разбира се баклава. Все любими на всички ястия с уникални вкусови качества, които до голяма степен се дължат на качествените точени кори, с помощта на които са приготвени.

Какви точени кори да изберем?

На пазара можем да срещнем богато разнообразие от марки, които предлагат точени кори. Сред лидерите на пазара са Белла, Фамилия, Битас, Дуети, Охридски. Всички те са опаковани и могат да се съхраняват на стайна температура, но е важно да се уверим, че не са с изтекъл срок на годност преди да ги закупим. Точените кори най-често се предлагат в пакет от 400 грама, но съществуват разновидности в зависимост от предпочитанията на потребителите.

Откъде да купим точени кори?

Ако сте решили да приготвите вкусна баница, а нямате време да точите кори, но все пак искате да постигнете качествен краен продукт, не се колебайте да заложите на кори, купени от магазина. В брошурата на нашия сайт можете да разгледате най-добрите оферти на големи търговски вериги, сред които Кауфланд, Карфур, Фантастико, Пикадили, Т Марткет и други. Изберете качествени точени кори на най-добри цени.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!