Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Трапезна вода Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Трапезна вода

Всеки знае, че водата е изключително важна за организма. Много специалисти определят, че минимумът, който трябва да приеман възрастен човек е 1,5 л. вода дневно. Разбира се, това е условно и ориентировъчно количество, което зависи от теглото на човек, сезона, работната среда и т.н. Има редица спорове, каква вода да пием и коя е най-полезна. Бутилираната вода е една от най-продаваните стоки в магазините, а трапезната е най-предпочитана.

Каква е разликата между трапезната и минералната вода?

Трапезната вода е с ниска минерализация и поради тази причина е подходяща за ежедневна употреба. Обикновено тя се обработва по метода на обратната осмоза, чрез който водата се филтрира без използването на химични продукти.

Минералната вода произхожда от подземни източници. Нейната минерализация надхвърля няколко пъти тази на трапезната, като това е една от основните причини да не се препоръчва за малки деца.

Подходяща ли е трапезната вода за малки деца?

Според специалистите трапезната вода може да се използва дори и при пеленачета, тъй като тя е деминерализирана. Водата обработена чрез обратната осмоза е подходяща за всекидневна употреба, от всички възрасти.

Каква трапезна вода да изберем и как да я съхраняваме?

На пазара има различни производители, които предлагат бутилирана трапезна вода. Тя се предлага в различни разфасовки – от 330 мл. до големи туби от 10 л. и такива за диспенсъри за вода. Добре е да не съхранявате продължително време водата в пластмасови бутилки, тъй като отделят вещества, които са вредни за организма и увреждат качествата на водата. Не е препоръчително и да използвате пластмасовите бутилки за многократна употреба. Най-добре е да съхранявате водата в стъклени съдове.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!