Тример Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тример

Тримерът представлява специална машина, с помощта на която режем. Можем да я използваме, за да поддържаме тревата в нашия двор или градина в перфектно състояние. Тримерът е предпочитан за целта, тъй като достига до труднодостъпни места в почистваната площ.

Какви видове тримери можем да срещнем?

Освен вече споменатият тример за косене на трева, можем да срещнем и такива машини, които ни помагат да премахнем нежеланото окосмяване по тялото. Разбира се, големината на тези тримери е значително по-малка, мощността им също. Но да се върнем да тримерите, които използваме в градината. Електрическите тримери са удобни и функционални и поради тази причина често ги предпочитаме за поддръжка на тревата в нашия двор или градина. Те са сравнително леки, а с тях се работи и много лесно. Освен това двигателят работи тихо, което е допълнително предимство. Електрическите тримери могат да бъдат с ниско или с високо разположен двигател. Първият вид машини са по-добре балансирани, докато вторите са по-мощни. Има още една разновидност да тримерите – бензинов тример. При тях имаме само модели с горно разположен двигател.

Какво е добре да знаем при работа с тример?

Когато изберете да подрязвате тревата с тример, трябва да спазвате няколко прости стъпки. Важно е да прочетете ръководството за употреба, в което са описани спецификите на избрания от Вас модел, както и насоки за работа. Хубаво е при работа с електрически тример да правите кратки почивки през определен период от време (например през 30 минути), за да може машината да не прегрява. Важно е да знаете, че при дъждовно време не бива да използвате тример. Това важи и в случай, че тревата е мокра.

Откъде да купим тримери?

За да поддържате в перфектен вид тревните си площи, изберете най-подходящия за целта тример. Вижте нашите предложения в брошурата на сайта ни. Там ще откриете горещи оферти на редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Багира, Баухаус, Баумакс и други.