Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тример за тяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 15

    Открихме: тример за тяло

    Техномаркет брошура до 05.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тример за тяло

Обезкосмяването е част от грижата за кожата както при дамите, така и при господата. В днешно време има редица начини и методи, чрез които да премахнем нежеланото окосмяване по тялото. Един от бързите и безболезнени начини е да използваме тример за тяло.

Какъв тримери за тяло да изберем?

Когато купувате тример се съобразете за какво искате да го използвате. На пазара се предлагат тримери, които могат успешно да се прилагат както за оформяне на брадата, така и за отстраняване на окосмяването по тялото.

Друга важна характеристика е дали тримерът може да се използва за сухо и мокро оформяне и бръснене. Ако искате да използвате уреда за труднодостъпни места, като гърба например, е добре да има допълнителна или удължена дръжка.

При тримерите, които могат да работят и без кабел е важно времето на работа, както и продължителността на зареждане.

Поинтересувайте се от допълнителните приставки – за подстригване, за бръснене, за оформяне на детайли и т.н., както и дали могат да се подменят частите на тримера. Важно е да обърнете внимание и на начина на почистване – някои модели могат да се измиват под течаща вода, а други трябва да се почистват със суха четчица. Компактността също е от значение, особено ако Ви се налага да пътувате често.

Популярни и утвърдени марки са Remington, Philips, Braun, Rowenta и други.

Откъде да купим тример за тяло?

Ще намерите голямо разнообразие от тримери в магазините за техника – Зора, Технополис, Техномаркет, Денси и т.н. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоционални брошури на магазините. Може да ги разгледате бързо и лесно, и да изберете най-подходящи тример на достъпна и атрактивна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!