Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Трион Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Трион

Не е нужно да разбирате перфектно от всичко, за да се справяте с всекидневните нужди в дома. Повечето мъже са готови да се изявяват в доста видове „екстремни“ ситуации – смяна на крушка, малки ремонти, поправка на електроуреди и т.н. Някои дори проявяват креативност и създават мебели за дома. Трионът е необходим уред  за всяко семейство, което се старае само да се грижи за битовите нужди или доброто състояние на къщата или апартамента.

Какви видове триони има? Какъв да избера?

Основните и най-често използвани видове триони са бачкията, лисичата опашка, металният трион, фин дървен трион и др. Освен традиционните ръчни триони се предлагат и електрически и бензинови. При избора на трион преценете от какво се нуждаете, дали от уред, с който рядко ще оперирате и то предимно, за да изрязвате клонки или дървесина в двора на вилата или пред блока или се нуждаете от по-мощен уред, с който да обработвате здрави масивни суровини, особено ако се занимавате с дърводелство. Ако Ви е нужен лесен за работа трион, с който да премахнете ненужни клонки или малки дървета, по-добре си вземете електрически или бензинов, с който лесно ще поддържате реда около жилищната сграда, а и ще режете дърва за разпалки, ако се наложи.

Кои марки триони са добри? Откъде да си купя?

Сред  лидерите  сред дърводелските уреди са марките „Bosch”,”Budget”, “Stihl” и др. Ако искате да се снабдите с качествен продукт, посетете магазините на “BauMax”, “Bauhaus”, “Mr. Bricolage”,”Lidl” и др. Специално за Вас събираме на едно място информация за най-добрите предложения на пазара. Вижте сайта ни и брошурите на него, пазарувайте разумно!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!