Тулумби

Намерихме 1 резултат за Тулумби в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Тулумби.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

28.09 - 04.10 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет

Повече информация за Тулумби

Сиропираните десерти са истинско сладко изкушение, пред което се предават както децата, така и възрастни. Несъмнено един от най-популярните и обичани десерти са тулумбите. Малки или големи, залети обилно в захарен сироп и тяхната характерна форма привличат от пръв поглед.

Какво представляват тулумбите и как се приготвят?

Корените на сиропирания сладкиш могат да се проследят още в Османската империя, като днес той се консумира и приготвя във всички балкански държави и Мала Азия. Тулумбите са една от разновидностите на турската „локма”, която представлява тестени топки от дълбоко пържено тесто, потопени в захарен сироп или мед и канела, като могат да бъдат поръсени със сусам.

Самите тулумби се приготвят от парено тесто, което се оформя най-често с шприц, за да се получи характерната им форма. Пържат се в голямо количество силно нагорещена мазнина, а след това се заливат със захарен сироп, който може да е овкусен с лимонов сок и ванилия. Преди да се сервират, тулумбите трябва да изстинат.

Откъде да купим тулумби?

Тъй като приготвянето на сладкиша в домашни условия отнема време и може да е доста трудоемко, в магазините ще откриете готови тулумби. Те могат да бъдат различни размери и разфасовки. Важно е да проверите срока на годност, съдържанието на десерта, както и неговия производител.

Намерете най-изгодните цени на изкушаващия сладкиш, като разгледате актуалните промоционални брошури на магазините за хранителни стоки, в Broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах