Уиски

Намерихме 9 резултата за Уиски в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 9 промоции за Уиски. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Уиски Jameson и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

23.11 - 22.12 Kaufland
30.11 - 06.12 Kaufland
26.11 - 31.12 МЕТРО
26.11 - 31.12 МЕТРО
30.11 - 06.12 Kaufland
27.11 - 03.12 Про Маркет
26.11 - 16.12 T MARKET
26.11 - 16.12 T MARKET
26.11 - 16.12 T MARKET

Повече информация за Уиски

Отивайки на дискотека или празнувайки с приятели, неизменно изниква въпросът какво да пием. Изборът е толкова голям, че често сме затруднени. Най-лесно е да изберем дали искаме да консумираме твърд алкохол или не. Ако е първото, „победителят“ е ясен - най-често предпочитано е уискито.

Какви видове уиски има? Какво да си избера?

Подобни въпроси едва ли би си задал най-големият почитател на уискито, защото той вече е опитал повечето видове и си е изяснил кой е неговият любим. Ако обаче сте ентусиаст, който не разбира от алкохол, но харесва вкуса на напитката, може да прочетете малко информация, за да Ви е по-лесно, когато отидете в магазина. Най-големите производители на уиски са Ирландия, САЩ и Шотландия. Ако купите бутилка, на която пише „Scotch”, то уискито в нея  е отлежало и дестилирано в Шотландия. Ако е изписано “Irish”, значи е дестилирано в Ирландия. “Malt Whisky” пък „подсказва“, че материалът на производство е ечемичен малц. Според специалистите така се произвежда превъзходно уиски, смятано за по-качествено от обикновеното зърнено уиски, което е важна част от “Blend Wiskey”.  Американското уиски (бърбън) се характеризира със захарен, ликьорен аромат и има наситен цвят, който е между златисто и кафяво. Голяма част от дамите предпочитат имено неговия вкус. При избора си на уиски се доверете на собствения си вкус, но не експериментирайте с неизвестни марки алкохол или такива с прекалено ниски цени.

Кои марки уиски са добри? Откъде да си купя?

„Johnnie Walker”, “Ballantine’s”,”Teacher’s” ,”Bushmills”,”Jameson”  са сред любимите марки уиски на пазара. Можете да изберете от тях в магазините на „Фантастико“, „BILLA”, “Lidl”, “Carrefour” и др. Ако сте решили да си купите една бутилка качествен алкохол, прегледайте брошурите ни, за да видите в кои магазини са най-любопитните оферти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах