Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Уред за почистване на лице Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Уред за почистване на лице

Грижата за кожата на лицето е от изключително голямо значение за всеки един човек. Все пак тя е подложена на ежедневен досег с въздуха, а слънчевите лъчи също не я подминават. За да се запази нейната еластичност по-дълго време и да се почиства качествено от мъртви клетки, на помощ идва уредът за почистване на лице. Благодарение на специалната си технология той не само почиства кожата на лицето, но и масажира кожата, като доставя усещане за нежна грижа.

Защо да използваме уред за почистване на нашето лице?

Повечето козметични продукти за почистване на лицето успяват да достигнат най-горния слой на епидермиса, но не и в дълбочина. Именно тук се крие предимството на уредите за почистване на лице, които чрез специална технология успяват да постигнат 5 пъти по-качествено почистване на кожата на лицето. Освен че помага за почистване на порите, уредът масажира кожата и я омекотява. Различните почистващи уреди разглеждат по различен начин, но в най-общия случай се състоят от специализирани четки.

Какъв уред да изберем?

Освен че, почиства кожата на лицето в дълбочина, уредът е и по-удобен за употреба. Повечето уреди за почистване на лице са водоустойчиви и изключително компактни, което ги прави удобни за употреба. Уредите работят с батерии, а почистването им не представлява трудност за никого. Достатъчно е единствено след употреба уредът да се измие с хладка вода и сапун. Повечето уреди за почистване на лице вървят с няколкогодишна гаранция.

Откъде да изберем нашия нов уред за почистване на лице?

Можете да разгледате нашия сайт, където ще откриете специално създаден за Ваше улеснение дигитален каталог. В него има изгодни оферти на търговски вериги като Технополис, Теномаркет, Бриколаж, Айко и други. Разгледате и изберете Вашия уред за почистване на лицето сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!