Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Уред за кисело мляко Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Уред за кисело мляко

Всеки, който е опитвал вкуса на домашното кисело мляко, може без много усилия да направи разлика между него и тези в магазините. Въпреки че вече има държавен стандарт за млечните продукти, много често се чудим дали киселото мляко в „кофички” е натурално, без вредни добавки. Може да се насладим на вкуса на качествено кисело мляко, което да приготвим в домашни условия лесно и бързо с помощта на уред за кисело мляко.

Какво представлява уредът за кисело мляко?

Обикновено уредите се състоят от основното приспособление, което нагрява и затопля млякото до нужната температура. Различните марки и модели могат да имат един голям съд, две или повече купи или буркани. Най-често общата вместимост на съдовете е 1 л., като необходимото време за приготвяне на кисело мляко е до 12 ч.

Как да използваме уредът за кисело мляко?

Уредът е предпочитан поради възможността да се приготвя кисело мляко от различни видове пресни млека – краве, овче, козе, соево и т.н. Освен това, можете да приготвите по-гъсто цедено кисело мляко. Технологията на приготвяне не е никак трудна – необходими са ви прясно мляко и кисело, което се използва за закваска. За 1 л. прясно мляко са необходими около 80 гр. кисело. Двете се разбъркват в отделна купа и след това се изсипват в съда на уреда. Нагласява се времето за подквасване и готово. Добре е да оставите вече приготвеното кисело мляко в хладилник, за да може да се отцеди напълно до желаната от Вас гъстота.

Откъде да купим уред за кисело мляко?

Може да намерите практичния уред в магазините за техника – Зора, Технополис, Техномаркет и т.н. Популярни и утвърдени марки са Tefal, Ariete, Taurus. Най-изгодните цени на уреда ще откриете в промоционалните брошури на магазините.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!