Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Уред за подгряване на храна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Уред за подгряване на храна

От храненето на детето зависи неговото здраве и пълноценно развитие. На пазара ще откриете множество уреди и приспособления, които да улеснят родителите в ежедневните грижи за бебето. Един от тези уреди е уредът за подгряване на храна.

Какъв уред за подгряване на храна да изберем?

Уредите могат да се разделят на два основни вида – според съдовете, за които са предназначени. В магазините ще намерите уреди за подгряване на шишета, както и за подгряване на бурканчета, бутилки и т.н. Повечето уреди имат няколко степени на подгряване, чрез които може да изберете най-подходящата температура, в зависимост от вида на храната, дали е стояла в хладилника и т.н. Друга полезна функция е поддържането на температурата на храната. Някои от моделите се предлагат в комплект със специални съдове, в които се сипва храната.

Има уреди за подгряване на храна, които могат да се използват и в автомобил. Те имат специален накрайник, който се включва в запалката на колата, което ги прави много удобни при пътуване.

Уредите се различават и по капацитета на съдовете, които могат да подгряват едновременно. Въпреки това най-разпространените побират едно голямо шише и бурканчета със стандартни размери.

Когато избирате уред за подгряване на храна, обърнете внимание на времето на затопляне. То зависи и от големината на съда и самата храна.

Популярни марки са Philips Avent, Reer, Nuvita, Babymoov, Nuk, Chicco и други.

Откъде да купим уред за подгряване на храна?

Ще намерите различни марки и видове уреди, с които бързо и лесно да затопляте храната на детето в магазините за техника, както и в специализираните магазини за детски стоки. Разгледайте актуалните промоционални оферти на магазините. Така ще може да изберете най-подходящия уред на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!