Факс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Факс

Живеем в информационно общество, в което всичко се случва бързо, комуникираме предимно чрез посредничеството на технологиите, а не лично. Компютрите до голяма степен са изместили във функционално отношение факсовете, но последните все още са разпространени в много офиси и в телеграфните агенции.

Какъв факс апарат да избера? Какви видове има?

Добрите факс апарати разполагат с голяма памет – между 300 и 400 листа. Така може спокойно да се приемат и запазват документи, когато хартията е сършила, а също така се съхраняват документи за различни групи разпращания. Някои факсове имат защита от злоупотреба, например изпращане на черни страници, които хабят от тонера на нас, получателите. Ако разполагате с повече средства, инвестирайте в подобна умна машина. Освен това се предлагат мини апарати, които са подходящи за работа в мобилни офиси, а се захранват от автомобилите. При покупка на факс апарат трябва да изберете дали да е цветен или монохромен. Ако искате да спестите пари, не избирайте цветния. Консумативите за него са много скъпи. Цените на факс апаратите са между 50 и 250 лева.

Откъде да купя факс апарат? Кои марки са добри?

„Panasonic”, “HP”, “Philips” са някои от предпочитаните марки факс апарати, но може да се ориентирате и към други в зависимост от вкуса и желанията Ви. В магазините на „Техномаркет“, „Технополис“ , “Денси“, „Интермаркет“ може да разгледате наличните модели. Преди това вижте брошурите на сайта ни, така че спечелите време и пари.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!