Факс

Намерихме 1 резултат за Факс в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Факс.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.01 - 31.01 Аптеки Subra

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Факс

Живеем в информационно общество, в което всичко се случва бързо, комуникираме предимно чрез посредничеството на технологиите, а не лично. Компютрите до голяма степен са изместили във функционално отношение факсовете, но последните все още са разпространени в много офиси и в телеграфните агенции.

Какъв факс апарат да избера? Какви видове има?

Добрите факс апарати разполагат с голяма памет – между 300 и 400 листа. Така може спокойно да се приемат и запазват документи, когато хартията е сършила, а също така се съхраняват документи за различни групи разпращания. Някои факсове имат защита от злоупотреба, например изпращане на черни страници, които хабят от тонера на нас, получателите. Ако разполагате с повече средства, инвестирайте в подобна умна машина. Освен това се предлагат мини апарати, които са подходящи за работа в мобилни офиси, а се захранват от автомобилите. При покупка на факс апарат трябва да изберете дали да е цветен или монохромен. Ако искате да спестите пари, не избирайте цветния. Консумативите за него са много скъпи. Цените на факс апаратите са между 50 и 250 лева.

Откъде да купя факс апарат? Кои марки са добри?

„Panasonic”, “HP”, “Philips” са някои от предпочитаните марки факс апарати, но може да се ориентирате и към други в зависимост от вкуса и желанията Ви. В магазините на „Техномаркет“, „Технополис“ , “Денси“, „Интермаркет“ може да разгледате наличните модели. Преди това вижте брошурите на сайта ни, така че спечелите време и пари.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах