Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Факс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Факс

Живеем в информационно общество, в което всичко се случва бързо, комуникираме предимно чрез посредничеството на технологиите, а не лично. Компютрите до голяма степен са изместили във функционално отношение факсовете, но последните все още са разпространени в много офиси и в телеграфните агенции.

Какъв факс апарат да избера? Какви видове има?

Добрите факс апарати разполагат с голяма памет – между 300 и 400 листа. Така може спокойно да се приемат и запазват документи, когато хартията е сършила, а също така се съхраняват документи за различни групи разпращания. Някои факсове имат защита от злоупотреба, например изпращане на черни страници, които хабят от тонера на нас, получателите. Ако разполагате с повече средства, инвестирайте в подобна умна машина. Освен това се предлагат мини апарати, които са подходящи за работа в мобилни офиси, а се захранват от автомобилите. При покупка на факс апарат трябва да изберете дали да е цветен или монохромен. Ако искате да спестите пари, не избирайте цветния. Консумативите за него са много скъпи. Цените на факс апаратите са между 50 и 250 лева.

Откъде да купя факс апарат? Кои марки са добри?

„Panasonic”, “HP”, “Philips” са някои от предпочитаните марки факс апарати, но може да се ориентирате и към други в зависимост от вкуса и желанията Ви. В магазините на „Техномаркет“, „Технополис“ , “Денси“, „Интермаркет“ може да разгледате наличните модели. Преди това вижте брошурите на сайта ни, така че спечелите време и пари.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!