Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Фасул Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фасул

Има ястия, които са традиционни за българската кухня, а в същото време  са икономичен вариант за всяка трапеза и лесно решение, особено в голямо количество. Бобът и лещата са такива гозби и затова са сред продуктите, които са винаги налични в дома и всяка кухня на българите.

Какъв фасул се продава? Какво трябва да знам, когато избирам?

Когато купувате боб, може да избирате между различни марки, грамажи и видове. Ако искате да сготвите вкусна яхния, се ориентирайте към този, който увира лесно и е по-ситен.  Той става невероятно вкусен и може да бъде направен като крем супа. Продават се в пакети от половин или един килограм, така че купете според нуждите си. Ако желаете да приготвите бобена салата, купете едър салатен боб, най-добре Смилянски, той е много ароматен и няма неприятни люспи. Освен това изглежда много добре и е страхотна комбинация заедно с кисели краставички, лук или други зеленчуци за салата. Вече се продава и белен фасул, който е идеален вариант, ако сте почитател на ястието, но искате да си спестите болките в корема след неговата консумация. Освен зрял фасул, може да ядете и зелен, който е много свеж и след приготвянето  му може да го залеете с кисело мляко.

Какви цени да очаквам?

Цените на фасула варират между 2-3 лева за килограм зелен боб, а ако искате да купите зрял фасул, един пакет струва между 1, 50 и 5 лева.

Откъде да купя боб?

Можете да купите боб от магазините на „Фантастико“, “Kaufland”, “Carrefour”, “Lidl”, “BILLA” и др. Тъй като цените са различни във всички търговски обекти, е добре да внимавате откъде купувате продуктите. Следете редовно сайта ни за най-новите брошури, които качваме. Чрез тях ще знаете къде се предлагат най-големите оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!