Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фаянс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фаянс

Фаянсът представлява вид продукт, създаден от керамика. Той се ползва най-вече за облицовка на външни и вътрешни повърхности. Най-често сме свикнали обаче да виждаме фаянс в една от най-интимните стаи във всеки дом – банята.

Какви фаянсови плочки да изберем за облицовка?

Важно е да съобразим нашия избор със съответната стая, в която ще облицоваме. Както вече казахме, фаянсът е предпочитан за стените и пода в банята. Трябва да съобразим цвета на плочките с останалото оборудване в съответното помещение, за да си пасват в цветово отношение. След като направим избора, трябва да знаем, че има два основни вида фаянсови плочки- гланцирани и матирани. Вторият вид е по-практичен, тъй като следите от зацапване са по-малко, но първият е по-лесен за почистване.

Какво трябва да знаем, когато купуваме фаянсови плочки?

Трудно е да решите кои фаянсови плочки да изберете за Вашата баня. Ето защо е добре да знаете някои полезни неща за този вид продукт. Ако изберем по-тъмни и гланцирани фаянсови плочки за стените в банята, то по тях ще се виждат следи от замърсяване, затова е препоръчително да се заложи на светли цветове. Същото важи и за случая, в който избираме фаянсово покритие за пода на банята – ако е в матиран светъл вид, то по плочките ще остават повече видими следи.

Откъде да купим фаянсови плочки?

Големите търговски вериги на Бриколаж, Чечосан, Практис, Баухаус и Баумакс предлагат богато многообразие на продукти от фаянс. За да изберете точно тези, от които имате нужда и то на най-изгодна цена, създадохме дигитален каталог с горещите предложения на тези и други вериги магазини. Разгледайте ги на нашия сайт и направете своя избор сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!