Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фенер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фенер

Фенерите са осветителни уреди, които могат да бъдат използвани стационарно или да се пренасят. Според различните начини за получаване на светлината фенерите се делят на няколко вида – газови, маслени, електрически, има и такива, които работят чрез пламъка на свещите.

Какъв фенер да си купя? Какви цени да очаквам?

При избор на фенер е нужно да гледаме колко лумена е уредът. Колкото повече са те, толкова по-добре ще ни служи фенерът и ще е по-силна светлината му. Освен това на пазара вече има уреди, които са водоустойчиви. Това е удобно за хората, които пътуват, правят преходи през планината или искат фенер, който да използват на морето. Добре е и корпусът на уреда да е метален, за да е по-издържлив. Дължината на разстоянието, което осветява, също е важна. Търсете уред, който разпръсва светлина поне на 150-200 метра. Цените на най-евтините фенери са между 9 и 20 лева. Ако искате мощен уред с гаранция, трябва да заплатите между 50 и 100 лева.

Кои марки фенери са добри? Откъде да си купя фенер?

“Philips”, “HAMA”, “Osram”,“Ultralux” са някои от добрите марки фенери. В оръжейните магазини има богат избор, но ако искате да разгледате в магазините за техника, може да видите наличните модели в „Технополис“, „Техномаркет“ ,“Техмарт“ и др. Разгледайте брошурите на нашия сайт, ще се информирате за най-добрите оферти на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!