Фон дьо тен Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фон дьо тен

Чиста, блестяща и здрава кожа – това е мечтата на всяка жена, но за жалост малко я имат. Недостатъците и козметичните ни дефекти ни карат да търсим непрекъснато нови начини да прикрием дефектите, за да се радваме на красиво лице. Фон дьо тенът и пудрите са сред предпочитаните продукти за справяне с петната, белезите и следите от някоя пъпчица по кожата. Изборът на козметика е изключително голям, но е трудно да подберем идеалния продукт за нашата кожа.

Какъв фон дьо тен да взема? Какво трябва да гледам, когато избирам?

Когато купувате фон дьо тен, бъдете прецизни какъв точно избирате и дали е съобразен с Вашата кожа. Ако тя е суха, вземете кремообразен фон дьо тен, а минералният грим е подходящ за всякакъв тип кожа. Когато избираме фон дьо тен, винаги внимавайте за нюанса и оттенъка на продукта. Старайте се да се доближавате максимално до естествената Ви кожа, за да не постигнете ефект на маска. Освен цвета, избирайте внимателно и оттенъка. Той може да бъде прасковен, розовеещ или жълтеникав. Друг компонент на фон дьо тена е и неговата плътност. Ако имате по-проблемна кожа, изберете силно покривен продукт. Плътният фон дьо тен може да Ви помогне да прикриете дефектите и да постигнете порцеланов ефект. Внимавайте при избора, ако имате алергии към определени вещества, ако се наложи, търсете фон дьо тен за чувствителна кожа. За жалост трудно се намират в козметичните магазини, но в аптеките се предлагат.

Кои марки фон дьо тен са добри? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки за фон дьо тен са „Clinique”, “Vichy”, “L’Oreal’, “Maybelline”, “Impala”, “MaxFactor” и др. Можете да си купите от магазините на “dm”, “Lilly” или от каталога на “Oriflame. Специално за Вас сме се погрижили да съберем на едно място най-добрите предложения на пазара – следете редовно нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!