Фон дьо тен

Намерихме 1 резултат за Фон дьо тен в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Фон дьо тен.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.09 - 30.09 Лили Дрогерие

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Аптеки SOpharmacy
01.09 - 30.09 Аптеки SOpharmacy
01.09 - 30.09 Ремедиум
01.09 - 30.09 Ремедиум
01.09 - 30.09 Лили Дрогерие
01.09 - 30.09 Лили Дрогерие
01.09 - 30.09 Лили Дрогерие
01.09 - 30.09 Лили Дрогерие
01.09 - 30.09 Лили Дрогерие

Повече информация за Фон дьо тен

Чиста, блестяща и здрава кожа – това е мечтата на всяка жена, но за жалост малко я имат. Недостатъците и козметичните ни дефекти ни карат да търсим непрекъснато нови начини да прикрием дефектите, за да се радваме на красиво лице. Фон дьо тенът и пудрите са сред предпочитаните продукти за справяне с петната, белезите и следите от някоя пъпчица по кожата. Изборът на козметика е изключително голям, но е трудно да подберем идеалния продукт за нашата кожа.

Какъв фон дьо тен да взема? Какво трябва да гледам, когато избирам?

Когато купувате фон дьо тен, бъдете прецизни какъв точно избирате и дали е съобразен с Вашата кожа. Ако тя е суха, вземете кремообразен фон дьо тен, а минералният грим е подходящ за всякакъв тип кожа. Когато избираме фон дьо тен, винаги внимавайте за нюанса и оттенъка на продукта. Старайте се да се доближавате максимално до естествената Ви кожа, за да не постигнете ефект на маска. Освен цвета, избирайте внимателно и оттенъка. Той може да бъде прасковен, розовеещ или жълтеникав. Друг компонент на фон дьо тена е и неговата плътност. Ако имате по-проблемна кожа, изберете силно покривен продукт. Плътният фон дьо тен може да Ви помогне да прикриете дефектите и да постигнете порцеланов ефект. Внимавайте при избора, ако имате алергии към определени вещества, ако се наложи, търсете фон дьо тен за чувствителна кожа. За жалост трудно се намират в козметичните магазини, но в аптеките се предлагат.

Кои марки фон дьо тен са добри? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки за фон дьо тен са „Clinique”, “Vichy”, “L’Oreal’, “Maybelline”, “Impala”, “MaxFactor” и др. Можете да си купите от магазините на “dm”, “Lilly” или от каталога на “Oriflame. Специално за Вас сме се погрижили да съберем на едно място най-добрите предложения на пазара – следете редовно нашия сайт.