Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Форма за лед Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Форма за лед

Освен, че осигурява прохлада през лятото и весело забавление за всички кънкьори през зимата, ледът може да бъде и идеалната добавка към всяко едно питие. Използваме тази агрегатна форма на водата, за да разредим определени концентрирани напитки, или за да изстудим други безалкохолни течности. А за да стигнем до употребата на леда, първо трябва да сме използвали форми за лед, в които наливаме вода, след което поставяме във фризера. След няколко часа ледът е готов.

Какви форми за лед има?

Колкото и странно да звучи формите за лед се различават по формата. Можем да открием различни видове и според големината. Традиционно ледчетата трябва да бъдат с кубична форма, а формата представлява пластмасов правоъгълник. Има обаче богато разнообразие от разновидности. Можем да срещнем и форми за сладолед, освен тези за лед, а понякога двете функции са комбинирани в едно.

Какво ново при формите за лед?

Освен традиционните форми за лед, можем да си купим и още много интересни и дори забавни форми. Така например хората с чувство за хумор могат да получат лед във формата на патрони, ако си закупят съответните форми. Има още форми, които са като зърна, като чушки, като чипс и още, и още. Всички тези нетрадиционни форми за лед се използват най-вече за аранжировка на различни коктейли, но нищо не Ви пречи и Вие да внесете допълнителен колорит в ежедневието си, като си купите атрактивни форми за лед.

Откъде да изберете форми за лед?

Разгледайте нашия сайт, където ще откриете най-изгодните оферти за форми за лед. Подбрали сме ги специално за Вас от богатия асортимент на редица водещи търговски вериги, сред които Кауфланд, Карфур, Лидл, Пикадили, Метро и така нататък. Настройте се на лятна вълна и разгледайте предложенията ни за форми за лед още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!