Фотьойл Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фотьойл

Холът е любимото място за много от нас – помещението, което свързваме с почивка, релаксиране след трудния ден, място, където общуваме помежду си, четем или гледаме любимите си предавания. Тази стая обаче не би била завършена и комфортна без меката мебел в нея. Диванът, фотьойлът или канапетата са задължителни „добавки“ към уюта на хола.

Какви видове фотьойли има? Какъв да избера?

Изборът на фотьойл до голяма степен зависи от вече установения стил на жилището Ви. Ако сте почитатели на ретрото, можете да потърсите елегантен аристократичен фотьойл със златно или дървено покритие около тапицерията. Освен това на пазара има много предложения за фотьойли, които са надуваеми. Представляват големи овални мебели, в които тялото сякаш потъва. Продават се в разнообразни цветове и са предпочитани както от децата, така и от възрастните, особено от хората, които живеят на квартира и се налага да сменят жилището си сравнително често. При избор на подходящия фотьойл трябва да се съобразим с мястото, което разполагаме в стаята, стила на помещението, но и с удобството на новата придобивка. Трябва задължително да я изпробваме и да сме сигурни, че ни е приятно да прекарваме свободното си време именно в нея.
Някои от предлаганите модели могат да се разтягат и по този начин образуват едноместно легло. Удобен вариант, ако дойде неочакван гост.

Откъде да купя фотьойл?

В магазините на „Мондо“, „Como”, “Aiko”, “Ms. Bricolage” и др. може да разгледате наличните модели фотьойли. Ако искате да спечелите време и пари, вижте брошурите на нашия сайт, там са събрани най-големите намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!