Фреза Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фреза

Ако сте собственик на голямо предприятие или работите с метали, със сигурност ще Ви се наложи да си купите фреза. Тези инструменти за рязане са удобни както за тежката промишленост, така и за употреба в селското стопанство.

Какви видове фрези има? Каква да купя?

Фрезите се продават в различни размери и форми, а освен това могат да служат за различни цели. Обикновени ги класифицират спрямо формата на зъбите, по функцията, както и по начина на поставяне на фрезата. Когато избирате уреда, е добре да знаете, че заготовка под ъгъл 45◦ може да се обработи и с ъглова фреза, когато заготовката е разположена във въртящо се менгеме, но също така и с челна фреза, ако я поставим под подходящ ъгъл в обикновено менгеме. Трябва да предвидите, че при обработка на по-твърди материали се генерира повече топлина, затова е добре ако ще работите с такива, да си осигурите фреза, която е подходяща за работа в подобни условия. Някои видове позволяват извършването на различни видове операции, въпреки че за всяка от тях си има специални фрези. Специалистите препоръчват да избирате фреза с малък диаметър, за да може натискът при фрезоване да не измества или да причини повреда на обработваните детайли. Мотофрезите са много удобни за работа в селското стопанство. Ако имате вила, която искате да поддържате в хубав вид, трябва да си купите мотофреза, благодарение на която да обработвате почвата в имота си. Изберете фреза според нуждите си и материала, който трябва да обработвате.

Откъде мога да купя фреза?

В „Praktiker”, “Багира“ и др. магазини може да намерите необходимата за Вашите нужди фреза. Ако искате да спестите пари и да не губите от времето си в обикаляне, разгледайте брошурите на нашия сайт. Там са отбелязани всички големи намаления и актуални промоции.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!