Фризер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фризер

Обичате да се запасявате с продукти, а не да ходите до пазара всекидневно? Фризерът е идеален за съхранение на храна, незаменим помощник не само на обикновения човек, но и на търговеца. На пръв поглед тази вещ е лесна за опериране и смятаме, че няма значение каква е, стига да ни върши работа. Има обаче някои специфики, които трябва да вземем предвид при закупуването на хладилна камера.

Какъв фризер да избера?
На първо място е редно да уточним желаната големина на хладилната камера, а това се съобразява с две неща – количеството продукти, които ще съхраняваме вътре и размерите на помещението, в което ще стои фризерът. Голяма грешка е да се снабдим с огромен фризер, който е полупразен през повечето време, а и по този начин харчим ненужно повече електрическа енергия.
Освен това е необходимо да помислим при каква температура искаме да замразява уредът – повечето поддържат -18C ° и могат бързо да замразяват при -26C °. Специалистите препоръчват фризерът да се поддържа на постоянна температура, защото с всеки градус под 18 увеличаваме с 5% разходите си за ток.
Ако се занимавате с търговия на хранителни стоки, е добре да търсите фризер с функцията Quick Freeze, защото благодарение на нея може да замразявате голямо количество храна за минимално време, при това електроенергията, която изразходвате, е малка.
Съществуват и хладилни камери със системата No Frost, която позволява да не се образува скреж по стените.

Откъде да си купя хубав фризер? Каква марка хладилна камера да избера?
Може да се доверите на уредите от марките „Liebherr”, “Zanussi”, “Bosch”, “Gorenje”,”Beko”,”Whirlpool”,”Midea”, “LG” и др. В магазините на „Техномаркет“, „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Техномикс“ може да изберете идеалния фризер. Разгледайте преди това брошурите, които сме подготвили за Вас, за да откриете къде са най-изгодните намаления на продуктите.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!