Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Фриз Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фриз

Фризът представлява определен художествен елемент, който може да бъде умело вплетен в различни повърхности. Визуално фризът прилича на някакъв специфичен вид кант, който поставяме до образуването на повтарящи се фигури. Фризовете придават уникален и неповторим вид на всяко едно помещение, затова са предпочитани от голям брой потребители.

За какво се ползват фризовете?

Фризовете се ползват най-вече за декорация и за естетика. Те придават приятен вид на подовото покритие. Освен това те могат да се ползват, за да разделят конкретно пространство на обособени части. Можем да изберем фризове и в случай, че искаме да подчертаем определена отрязък от вътрешното пространство на нашия дом. Гипсовите фризове за стени са перфектни, за да обособят вратата или прозореца в конкретно помещение.

Какво трябва да знаем, когато купуваме фризове?

Можем да се спрем на различни фризове в зависимост от декорацията, която ще получим. Има различни цветове, размери и модели, но всичко зависи от вкуса на потребителите. Те варират от различни геометрични фигури до разнородни композиции. Когато избираме фризове, трябва да определим и каква сума сме готови да направим за покупката си и в зависимост от това да изберем най-подходящите фризове.

Откъде да купим фризове?

Фризовете са добро решение за декорацията на Вашите под или стени. Най-изгодните оферти за фризове, можете да разгледате в нашия сайт. В брошурата, която ще откриете там, ще видите предложения на редица големи търговски вериги, сред които Бриколаж, Практис, Баухаус, Баумакс, Мастърхаус и други. Разгледайте и изберете как да декорирате пода и стените във Вашия дом още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!