Фритюрник

Намерихме 4 резултата за Фритюрник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Фритюрник. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Фритюрник и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

05.09 - 25.09 Техномаркет
06.09 - 26.09 Зора
05.09 - 25.09 Техномаркет
17.09 - 17.10 Пазарувай Лесно

Подобни продукти от тази категория

06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
24.08 - 20.09 ДЕНСИ

Повече информация за Фритюрник

Обожавате да хапвате пържени картофки и кюфтета, но мразите да прекарвате часове над котлона и да поемате от аромата на пърженото…Искате за кратко време да направите вечеря за цялото семейство? Фритюрникът е Вашият помощник.

Каква марка фритюрник да купя? Какви нови модели има?
„Moulinex” , “Tefal”,”Fagor”, “Delonghi” са някои от марките, които потребителите предпочитат. Любителите на здравословното хранене, които имат по-високи финансови възможности, се стремят да намалят вредното влияние на пърженото и избират от по-скъпите фритюрници. Отскоро на пазара има модели, които се наричат „уред за здравословно готвене“ – с тях приготвяте пържените картофи само с 3 % мазнина! Така например за 1 кг картофи Ви е нужна около 1 супена лъжичка мазнина. В тези фритюрници може да си изпържите почти без мазнина и картофи, дробчета и зеленчуци. Това е функционален уред и с него храната е по-полезна, но цената му е между 400 и 600 лв. Ако не разполагате с толкова пари, може да се оринтирате към по-евтините варианти, които също ще Ви свършат добра работа. Изберете по възможност фритюрник от неръждаема стомана и по-висока мощност.

Откъде да купя фритюрник?
Заложете на големите марки магазини и купете уред с голям гаранционен период, за да сте сигурни, че при евентуална повреда ще го ремонтират. Може да разгледате наличните модели в „Интерматкет“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“, „Денси“, „Технополис“, „Техномаркет“ и др. Преди да отидете, за да изберете продукт, вижте брошурите, които сме качили на сайта си. На тях са събрани най-изгодните оферти за фритюрници.