Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Фуга Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фуга

Ако апартаментът Ви е студен и влажен, а освен това чувате неприятни шумове от улицата или от съседите, навярно скоро ще Ви се наложи ремонт, поне ако искате да постигнете комфорт, а и да се погрижите за здравето си. Непълноценен е сънят, който е разкъсан между кавгите на хората от съседния апартамент и звука от профучаващите навън коли. При ремонт и изолация на дома неминуемо ще Ви се наложи да се снабдите и с фуги, които да употребите в работния процес.

Какво трябва да знаем за фугите? Какви видове има?

Фугите свързват строителните елементи и части, които са изградени от различни материали, те позволяват шумоизолацията на помещението. Конструктивни са фугите при новото строителство, в сглобяеми конструкции и при вече съществуващи сгради. Има различни видове в зависимост от сферата им на приложение и въздействията, на които са подложени. Основно се делят на 2 вида – свързващи и за поемане на движения. Последните се делят на експанзионни, дипатационни, поемащи спягвания, фиктивни и натискови. Тези фуги са нужни, за да предотвратим увреждания на конструкцията от рода на деформация и напукване вследствие на различията в експанзионните характеристики на различните строителни материали. Свързващите фуги са разположени между два различни вида материал – например фугите между прозорците и вратите в зидарията, както и санитарните фуги, които непрекъснато са изложени на водно влияние. При купуването на фуги и планиране на работния процес, е хубаво да внимавате и с качеството на хидроизолацията.

Откъде да купя фуги?

„Багира“, „Praktiker”, “Mr. Bricolage”,”Bauhaus” са някои от магазините, в които можете да намерите фуги. Ако искате да се възползвате от изходни намаления, вижте брошурите на сайта ни. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!