Фурна

Намерихме 1 резултат за Фурна в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Фурна.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

31.03 - 20.04 Технополис

Подобни продукти от тази категория

13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
16.03 - 05.04 Техномаркет

Повече информация за Фурна

Пещта е помещение от затворен тип, в което печем, топлим или изсушаваме нещо, най-често хранителен продукт. Фурната е неразделна част от домакинството и съществува поне от IV в. пр.Хр. Освен за готвене, фурните са предназначени и за изпичане на изделия от керамика или за оформяне на продукти от метал и стъкло.

Какви видове фурни познаваме?

В ежедневието най-често употребяваме готварската печка или микровълновата фурна. Разликата между двата вида е, че при микровълновата фурна се нагрява едновременно целият обем на храната. Повечето хора избягват да готвят на микровълнова фурна, а на нея притоплят приготвеното на електрическата фурна. Производителите са създали и фурни, които съвместяват стандартното печене и микровълново и чрез тях времето за готвене се намалява. На пазара вече се продават фурни, които са с компютърен контрол и предпазват от прекомерно препичане, тъй като се изключват, когато храната е приготвена.
Освен за готвене, съществуват и фурни за промишлени, лабораторни и занаятчийски нужди. С тях можем да разтопим метали, да затопляме сгради и т.н.

Кои марки фурни са надеждни? Откъде да пазарувам?

Големите вериги магазини като „Технополис“, „Техмарт“,“Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и „Денси“ предлагат изобилие както от готварски, така и от микровълнови печки. Предпочитаните марки на пазара са Bosch, AEG, Gorenje, Indesit ,както и малко по-скъпият, но изключително качественият клас фурни на Miele.
На нашия сайт сме качили брошури с най-актуалните намаления, от които можете да се възползвате.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах