Хавлиена кърпа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 15 от 15 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Хавлиена кърпа

Без значение дали ще си миете лицето или искате да забършете някакъв неочакван теч, хавлиената кърпа е предметът, който винаги е нужен в дома. Някои жени купуват десетки кърпи, за да са сигурни, че всеки член на семейството ще има своя, освен това в шкафа се съхраняват още за съдове, за гости или т.н.

Как да избера хавлиена кърпа? Какви видове има?

При избор на хавлиена кърпа се старайте винаги да купувате продукт, чието съдържание е 100 % памук. Не забравяйте, че памукът е натурално антибактериално средство, а и не позволява да се задържи влагата в тъканите. При избора на хавлия по-добре купете такава, която е по-малко оцветена, така ще избегнете евентуални алергични реакции. Белият цвят и екрю са близки до натуралния цвят на памука и е най-добре, ако кърпите, които купувате, са именно такива. На пазара има много добри предложения за хавлиени кърпи с технология „памук с бамбук“, тези изделия са много меки, лъскави и имат антибактериална защита. Ако имате възможност да отделите повече средства, може да изберете хавлиени кърпи в технологията „Майкробан“ – благодарение на нея кърпите ще са предпазени от образуване на мухъл и развитие на гъбички. Това е особено полезно за хавлиите за лице, които стоят всекидневно в банята и са подложени на влажни условия.

Откъде да си купя хавлиени кърпи?

В магазините на „Como”, “Lidl”,”Jysk”,”Jumbo” и др. може да разгледате наличните модели хавлиени кърпи. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които качваме. Така ще знаете къде се предлагат най-изгодните оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!