Хавлиена кърпа

Намерихме 1 резултат за Хавлиена кърпа в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Хавлиена кърпа.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.11 - 02.12 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 31.12 ИКЕА
13.11 - 03.12 Практикер

Повече информация за Хавлиена кърпа

Без значение дали ще си миете лицето или искате да забършете някакъв неочакван теч, хавлиената кърпа е предметът, който винаги е нужен в дома. Някои жени купуват десетки кърпи, за да са сигурни, че всеки член на семейството ще има своя, освен това в шкафа се съхраняват още за съдове, за гости или т.н.

Как да избера хавлиена кърпа? Какви видове има?

При избор на хавлиена кърпа се старайте винаги да купувате продукт, чието съдържание е 100 % памук. Не забравяйте, че памукът е натурално антибактериално средство, а и не позволява да се задържи влагата в тъканите. При избора на хавлия по-добре купете такава, която е по-малко оцветена, така ще избегнете евентуални алергични реакции. Белият цвят и екрю са близки до натуралния цвят на памука и е най-добре, ако кърпите, които купувате, са именно такива. На пазара има много добри предложения за хавлиени кърпи с технология „памук с бамбук“, тези изделия са много меки, лъскави и имат антибактериална защита. Ако имате възможност да отделите повече средства, може да изберете хавлиени кърпи в технологията „Майкробан“ – благодарение на нея кърпите ще са предпазени от образуване на мухъл и развитие на гъбички. Това е особено полезно за хавлиите за лице, които стоят всекидневно в банята и са подложени на влажни условия.

Откъде да си купя хавлиени кърпи?

В магазините на „Como”, “Lidl”,”Jysk”,”Jumbo” и др. може да разгледате наличните модели хавлиени кърпи. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които качваме. Така ще знаете къде се предлагат най-изгодните оферти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах