Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Халат Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Халат

Мекият допир на халата, топлината, която създава, както и възможността да попива влагата след къпане го прави винаги търсена стока, както за дома, така и за оборудване на хотели, къщи за гости, фитнес салони, а и представлява един чудесен подарък за близките ни хора. На пръв поглед е лесно да изберем халат – има толкова много модели, изпъстрени с различни цветове, шарки, дебели и тънки материи, помислено е както за най-малките, така и за жените и едрите мъже. Но истината е, че е много трудно да намериш подходящия, защото голяма част от предлаганите продукти не са качествени.

Какви видове халати има? Какъв да избера?

При избора на халат винаги се ръководете не само от външния вид, а от материята на продукта. Имайте предвид, че ще го слагате предимно след баня, затова е добре да попива хубаво водата. За целта трябва да избягвате продуктите, които са изградени от изкуствени тъкани, заложете на памука или микропамука. В последните години много търсени са плюшените халати, защото материята им е много мека и приятна, особено за децата. Но те не могат да попиват цялото количество вода и създават усещане за дискомофрт, а освен това изсъхват по-бавно от памучните. Децата и някои от жените предпочитат по-ярки или шарени хавлии, а собствениците на хотел залагат на класическото бяло, понякога кремаво или махагоново. Изборът на цвят се ръководи от личните предпочитания, но винаги залагайте на качественото. За препоръчване е да си купите халат от памук или микропамук. Последният представлява 100% памучна прежда, която е преминала през специална обработка, за да се получи мек и абсорбиращ плат. Той попива капчиците вода секунди, след като се е докоснал до нас.

Откъде да си купя халат?

Различните модели халати за баня може да разгледате в магазините на „Aiko”,”Метро“,“@Home”, “DOMKO”, ”Home Studio” и др. Пазарувайте разумно и винаги се консултирайте с брошурите на сайта ни, за да се възползвате от изгодните намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!