Хамак

Намерихме 1 резултат за Хамак в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Хамак.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Хамак

Хамакът е така любимото ни място за отмора и почивка, което ни предоставя възможността докато лежим, да се люлеем. Съвсем като в детските години! Именно това прави хамака толкова предпочитан и обичан. А иначе той най-често е изработен от памучни или синтетични въжета и  прикрепен от двете страни към определен стабилна и неподвижна опора. Още в далечна древност хамакът е бил любим на обитателите на района около делтата на Амазонка, Южна Америка.

Какви видове хамаци можем да срещнем?

Удобната люлка-легло можем да открием в различни разновидности на пазара. Освен, че има различни по отношение на материала, от който е изработен един хамак, можем да открием и разновидности според големината. Така един хамак освен едноместен, може да побира и двама, и дори повече хора. Освен по този признак, можем да разграничим различни видове хамаци в зависимост от тяхната употреба. в тази връзка има семеен хамак, туристически, детски, плажен и т.н. Ако отидете в Колумбия, която се счита за родината на хамаците пък, ще откриете разноцветни модели с вградени различни видове тъкани, които придават неповторим колорит на хамаците.

Как да изберем хамак?

За да се спрете на определен модел хамак, трябва да предвидите за каква употреба е предназначен. Ако ще го ползвате в градината, то можете да избирате между многообразие от модели. Внимавайте обаче при избора си и изберете такъв със здрави и качествени въжета. Друг фактор при избора неизбежно са финансите. Има модели, към които допълнителни екстри, като чадър или възглавници. Всичко зависи от предпочитанията и финансовите възможности.

Магазини, които предлагат хамаци

Можете да откриете многобразие от люлеещи се хамаци в магазините на Бриколаж, Багира, Практикер и други. За да Ви улесним създадохме дигитален каталог с техните, а и още много други изгодни оферти, които можете да видите на нашия сайт. Изберете най-комфортния хамак на най-добра цена сега.