Хладилник

Намерихме 1 резултат за Хладилник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Хладилник.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.09 - 11.10 Техномаркет

Подобни продукти от тази категория

18.09 - 15.10 GS Строймаркет
22.09 - 11.10 Техномаркет
22.09 - 12.10 ЗОРА
22.09 - 12.10 ЗОРА

Повече информация за Хладилник

Описван като „термоизолиран шкаф“, хладилникът е необходимото допълнение към дома на всеки човек. Без значение от колко души се състои домакинството, животът без този уред би бил значително усложнен.
Най-общо казано съществуват два вида хладилници – битови и промишлени. Първите са предназначени за всекидневните нужди на човек, а вторите за съхранение на голямо количество храна и продукти като сурова кожа, химикали и т.н.

Какъв хладилник да избера? Какво е важно да гледам?
Не е тайна, че външният вид и дизайнът са водещи при избора на този вид техника за повечето от нас. Освен това се стремим да вложим по-малко пари в покупката и можем да изберем шумна и непрактична вещ. За да не направим подобна грешка, трябва да се запознаем с някои от спецификите на хладилника. Компесорът изпомпва фреон и именно той съдържа скритата топлина, която по-късно изтласква под високо налягане през кондензатора. Проблем при употребата на хладилника може да възникне, когато закупим по-неизвестна марка продукт, в който компресорът е китайски или некачествен. Това води до по-висок шум, ниска енергийна ефективност и възможни повреди при работата на уреда.

Каква марка хладилник да купя?
Сред предпочитаните марки хладилници можем да споменем „Elektrolux”,”Indesit”, Whirlpool”, “AEG”, “Gorenje”,”Zanussi” и др.

Кои магазини може да посетите, за да разгледате наличните предложения?
В „Техномаркет“, „Технополис“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“, „Денси“, „еMAG“ ще видите богатството от модели, които заливат пазара и ще направите личния си избор кой от тях е Вашият фаворит.
Не губете време, а разгледайте нашия сайт с брошури, за да се запознаете с актуалните промоционални предложения на големите търговски вериги.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах