Хладилна чанта Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Хладилна чанта

Решили сте да отидете на пикник с любимите си хора или на море с приятели? Купили сте свежи плодове, приготвили сте си храна и искате да носите студенти напитки? Да, но вън е 30 градуса и докато стигнете до желаната дестинация, продуктите вече няма да са толкова свежи…За щастие отдавна на пазара се предлагат различни хладилни чанти, които може да използвате, за да сте сигурни, че храната и напитките Ви ще бъдат добре съхранени по време на път.

Каква хладилна чанта да купя?

На първо място преценете колко голяма искате да бъде. Това лесно ще решите, имайки предвид какви продукти най-често консумирате навън. Ако отивате голяма компания на почивка и искате да вземете със себе си бутилки бира например, трябва да вземете от големите хладилни чанти. Обърнете внимание, че те събират повече продукти, но са неудобни за носене и са тежки. Ако ще отивате на планина, не се препоръчва да взимате именно тях. Ако разполагате с ограничен бюджет, може да си купите хладилна чанта за 20 лева например, но тя най-често е изработена от PVC, а към нея има охладители, които струват около 3-5 лева. По-добре да избягвате най-евтините варианти, тъй като за 50-60 лева може да се снабдите с пластмасова хладилна чанта. При тези модели температурата се поддържа чрез охладители и кубчета лед. В последно време на популярност се радват електрическите чанти, които могат да се включват в запалката на автомобила и освен че изстудяват продуктите, могат и да ги топлят.Тяхната цена започва от 100 лева и може да достигне до 600. За любителите на къмпинга има газови хладилни чанти. Повечето от тях обаче са над 500 лева. Те са подходящи и за яхта, каравана или дълго пътуване с кола.

Кои марки хладилни чанти са добри?

Сред добрите марки хладилни чанти са „Waeco”, “АS” и др. Продават се в специализираните магазини или в „Метро“, Търговска верига „Зора“ и др. Разгледайте нашия сайт и брошурите, които качваме, за да сте информирани къде са най-изгодните намаления.