Холна гарнитура и ъгли Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Холна гарнитура и ъгли

Когато поканите някого на гости, стаята, която би му направила най-силно впечатление, е холът. Мястото, където се събира цялото семейство, за да гледа телевизия, да общува, или просто да пие кафето си. Холната гарнитура на семействата включва най-често диван, табуретки, фотьойли или ъгъл. Мебелите са толкова разнообразни като изработка, стил и размери, че пред Вас стои предизвикателството как ще аранжирате стаята – може да бъде в ретро стил, нестандартно арт решение или пък модерен и изчистен дизайн.

Каква холна гарнитура да купя? Как да избера идеалния холен ъгъл?

Първо си направете реална сметка за финансовите Ви възможности. Не се хвърляйте на най-скъпия и лъскав диван, ако останалата част от мебелите Ви са стари или семпли. Бъдете практични и винаги се съобразявайте с възможностите си и с мястото, което разполагате. Не трябва холът да е претрупан с мебели и да нямаш място да минеш. Ако помещението не е много голямо, може да се спрете на функционален холов ъгъл, който се разпъва. Мислете в перспектива – винаги е хубаво да има къде да настаните гостите си. Когато избирате меката мебел, внимавайте не само с размерите й, но и с материала, от който е направена. Кожените дивани и ъгли може и да изглеждат доста луксозни и красиви, но не са удобни, тъй като дразнят кожата, предизвикват изпотяване при продължителен допир. Търсете ъгъл, който има ракла в лежанката, за да съхранявате там постелките и одеалата си. Цените за най-евтините стандартни дивани са около 150-200 лв, а на луксозните и удобни холови ъгли-между 700 и 1500 лева.

Откъде да си купя холни гарнитури и ъгли?

В магазините на „Мондо“, „IKEA”, “Aiko’ има разнообразни меки мебели, които със сигурност ще Ви харесат. Ако искате да спестите време и пари, вижте брошурите на нашия сайт. Така ще се възползвате от най-актуалните намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!