Храна за котки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Храна за котки

Както купуваме най-добрата храна за себе си, също така внимаваме и с менюто на нашите домашни любимци. Те са не само част от интериора на дома ни, но и членове на нашето семейство и ние искаме най-доброто за тях. Това е важно за тях, за да пораснат здрави и да бъдат жизнени, като по този начин да радват и нас с енергия и всеотдайност.

Какво трябва да знаем за храненето при котките?
Когато са малки Вашите домашни любимци трябва да приемамт по-интензивно пълноценна и балансирана храна, която да подпомогне техния разтеж. Това важи не само за котетата и кучетата, но и за всички други животинки, за които сте избрали да се грижите Вие и семейството Ви. В зряла възраст от значение за здравия организъм на Вашето коте е хранителният му режим, предназначен за поддържане на здравословно тегло по време на всички негови жизнени етапи. Котките трябва да се хранят като отделни индивиди. Факторите, влияещи на количеството храна както и при нас хората, нужни за здравословното състояние на едно животно, са жизненост, температура на тялото и метаболизъм.

Марки, на които да се доверим.
Намирането на точната храна за вашия домашен любимец никога не е било по-лесно с уникалната навигация на нашия сайт, в който ще откриете най-вкусните и изгодни предложения за лакомства, с които да поглезите вашето коте. Представяме Ви водещите марки храни, сред които са APPLAWS, ATHENA, AMIGOS, BEAUTY CAT, FRISKIES, KITEKAT, FESTI и WHISKAS, с които ще погалите сетивата на вашите любимци и ще им осигурите здравословно и вкусно меню всеки ден.

Откъде да пазаруваме?
Разгледайте и открийте точната храна в нашите промоционални оферти в каталозите на магазини Била, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Хит и Дар, за да дарите на домашния си любимец щастлив и здравословен живот.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!