Храсторез

Намерихме 1 резултат за Храсторез в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Храсторез.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Masterhaus
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер

Повече информация за Храсторез

Ако имате старо лозе на село или площ, която искате да приведете в добър вид, навярно ще Ви се наложи да си купите храсторез. Машината е удобна и функционална и с нея ще можете лесно да се преборите с всички излишни храсти, клонки и растения по пътя обработване на площта.

Какво трябва да знам за храсторезите? Какъв да избера?

Когато избирате храсторез, бъдете разумни, за да не се окаже, че сте дали парите си напразно за вещ, която не Ви служи достатъчно добре. На първо място гледайте машината да е с голяма мощност, с голям въртящ момент, както и бързо ускорение, за да е максимално ефективна. Препоръчително е и да е оборудвана с ергономичен самар, за да се разпределя по-равномерно тежестта и да се чувствате комфортно по време на работа. Ще е добре, ако уредът има сгъваема ръкохватка, за да транспортирате лесно храстореза. Освен това е хубаво, ако ръкохватката е сложена под ъгъл спрямо вала, за да се избегне натоварването на гърба на човека, която я използва.

Какви цени да очаквам?

Храсторезите имат различни цени в зависимост от марката, модела и мощността на машината. Можете да намерите продукти на цени между 200 и 600 лева.

Кои марки храсторези са добри? Откъде да си купя?

“Stihl”, “Bosch”, “Raider”, “Husqvarna” са някои от разпространените и купувани марки храсторези. Можете да си купите машината за Вашите нужди от магазините на “Praktiker”, „Багира“, „МЕТРО“, „TeMAX“ и др. Бъдете винаги информирани за изгодните предложения на пазара, следете ежедневно нашия сайт за новите брошури, които качваме.