Царевица Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 13 от 13 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Царевица

Ако отивате на море, планина или пикник или просто желаете да зарадвате семейството си, можете да им купите царевица – една от най-предпочитаната храна през лятото. Млечният и сочен вкус е предпочитан както от деца, така и от техните родители. Освен това тя е разпространена в повечето магазини за хранителни стоки и лесно можете да се снабдите с хранителния продукт. Цената й е изгодна и поносима за повечето потребители, така че можем лесно да си позволим удоволствието да си хапнем от нея.

Каква царевица да купя? С какво мога да сготвя царевицата?

В магазините се продава сурова царевица на кочан, която можете да си сварите у дома, както и консервирана готова сладка царевица, която можете да ядете самостоятелно или като добавка към някое ястие. Когато избирате продукт, гледайте да е пресен и сочен, винаги избягвайте консервантите. За предпочитане е да купувате царевица на кочан, защото можете да изберете точно кои да претеглите -  вижда се, ако е презряла или не е съхранявана добре-тогава листата й са мокри или изгнили. Ако нямате време да варите царевицата или искате да я използвате като добавка към Вашия ориз или салата, можете да купите консервирана. Гледайте обаче в нея да няма много консерванти и захар. Освен това е добре да съобразите дали е лесна за отваряне – нека отгоре да има малка дръжка, чрез която да я отворите, в противен случай е възможно да се затрудните много или изобщо да не успеете. Царевица може да консумирате самостоятелно или да я сложите над домашно приготвения блат за пица, в салатата или ориза Ви. Освен това в интернет има много полезни рецепти, които може да изпробвате, сред които супа с царевица или картофени гнезда с грах и царевица.

Откъде да купя царевица?

В магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, „BILLA”, “Lidl”, “Kaufland”, “Т Маркет“ и др. има изобилие от царевица, продавана както в сурово състояние, така и в консервирано, готово за употреба. Сведете разходите си до минимум, преглеждайте редовно сайта ни за най-новите брошури, за да знаете къде се предлагат изгодни продукти на промоция.