Цвекло

Намерихме 2 резултата за Цвекло в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Цвекло. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Цвекло и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

24.09 - 14.10 T MARKET
24.09 - 30.09 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

17.09 - 30.09 МЕТРО
17.09 - 30.09 МЕТРО
17.09 - 30.09 МЕТРО
28.09 - 04.10 КАМ Маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет

Повече информация за Цвекло

Храната и доброто здраве са взаимосвързани. Колкото и да се пазим и да тренираме, няма как да се чувстваме в кондиция, ако храната, която консумираме, е вредна и не ни доставя необходимите хранителни вещества. Изходът от повечето ни оплаквания не е пред лекарския кабинет или в аптеката, а във внимателно подбраните продукти за нашата трапеза. Цвеклото е един от зеленчуците, които се препоръчват за консумация, ако искаме да се чувстваме добре.

Защо е полезно цвеклото? При кои заболявания може да помогне?

Червеното цвекло подпомага за детоксикацията на организма – сокът му съдържа холин, който изчиства всички вредни вещества от нас. Освен това хлорът в него има противоалергично и пречистващо действие, което помага за нормалното функциониране на бъбреците и жлъчния мехур. Цвеклото е препоръчително за консумация за болните от рак, хипертония, стомашна язва, разширени вени, подагра, висок холестерол и диабет. Любопитен факт е, че римляните са използвали цвеклото за намаление на високата температура. През Средновековието европейците са пиели много сок, когато не са могли да консумират твърди храни. Римляните са имали вярване, че ако жена и мъж ядат от едно и също цвекло, със сигурност ще се влюбят. Цвеклото е предпочитана съставка при направата на салати или студени супи, а може да се комбинира в ястие и с месо.

Откъде да купя цвекло?

Посетете магазините на „Kaufland”, “BILLA”, “Фантастико“, „Моят магазин“, „Т Маркет“, „Пикадили“ и др., за да си купите от полезния зеленчук. Препоръчваме Ви редовно да следите информацията, която качваме на нашия сайт, за да знаете къде се предлагат изгодни продукти на промоция.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах