Цифров тунер

Намерихме 1 резултат за Цифров тунер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Цифров тунер.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

08.01 - 28.01 Технополис

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Office 1
30.12 - 21.01 Практикер
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис

Повече информация за Цифров тунер

Един от уредите, които присъства във всеки офис, а и в много домове, е принтерът. С развитие на технологиите, днес има различни видове принтери, копирни машини, мултифункционални устройства. Един от важните консумативи за тях са тонерите. Те се използват и при някои факсове.

Какво представлява тонерът?

Тонерът е вещество, което се използва при различни устройства, а неговите частици се разтопяват и се залепват върху листа, под формата на печатаното изображение. Обикновено тонерите са на основата на полимери, като се различават както по големината на частиците, така и по формулата и температурата на топене. Видът на тонера зависи от неговото предназначение и модела на машината, за която се използва. Поради тази причина, винаги купувайте тонери, които са подходящи за Вашето устройство и неговата тонер касета. От големината на частиците на тонера зависи и качеството на отпечатаното изображение.

При зареждане на тонер касета, много важно е тя да бъде демонтирана правилно и да бъде почистена. Поради консистенцията на тонера, той може да се разпространи във въздуха, което може да доведе до раздразнения и да окаже неблагоприятно влияние върху здравето. Това е и причината много хора да предпочитат използването на услугите на специализирани фирми, които предлагат зареждане на тонер касети.

Откъде да купим тонер?

Ще намерите различни тонери в Техномаркет, Технополис, Плесио, Office 1 Superstore и останалите магазини за техника. Разгледайте актуалните промоционални оферти за тонери в Broshura.bg. Така ще може да сравните предлаганите промоции и да изберете най-подходящия тонер за Вашето устройство. Възползвайте се от отстъпките и закупете тонера на изгодна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах