Чадър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чадър

Чадърът е универсално предпазно средство, което използваме да се предпазим както от слънчевите лъчи през горещите летни дни, така и от дъждовните капки и снежинките, когато е студено. За да ни предпази от дъжда естествено, че чадърът трябва да е направен от водонепропускваеми материали. Най-често за направата на чадъри се използват найлон или полиамид, като дръжката им може да варира в зависимост от модела, но най-често е метална.

Какви чадъри има?

Първите чадъри, които се смята, че са били разпространени най-вече в Египет и Китай, са били символ на власт. В днешни дни те се използват за доста по практични цели. Като цяло можем да срещнем няколко основни типа чадъри. Това са плажните чадъри, които са по-големи от обикновените и се използват, за да ни предпазят от слънчевите лъчи на плажа. Декоративните са по-малки, а пък затворените чадъри са тези, които използваме в ежедневието си. В зависимост от цвета и дизайна може да има различни видове чадъри.

Защо да използваме чадъри?

Освен, че предпазват кожата от слънчевите лъчи, чадърите ни крият и от дъжда. Вече има изработени такива модели, които покриват цялата част от тялото на човек, така че да остане максимално сух! Освен това има много модели, които са удобни за носене, тъй като се събират и стават компактни и удобни. Думата чадър в много езици всъщност означава сянка.

Откъде да си купим нов чадър?

Ако искате да смените стария си чадър с нов, можете да разгледате нашите предложения в качената на сайта ни брошура. Подбрали сме актуални оферти на редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Чечосан, Como, JYSK. Разгледайте и изберете Вашия чадър сега.

 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!