Чанта Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 7 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чанта

Чантата представлява любимият аксесоар на всяка дама, а често и полезно допълнение към облеклото на господата. Текстилното или кожено изделие ни служи вярно, като събира най-необходимите ни вещи, без които не можем през деня. По този начин където и да отидем, можем да бъдем сигурни, че ценни за нас предмети са на ръка разстояние. Чантата може да бъде с една или две дръжки в зависимост от вида й.

Чанта за всеки вкус

Чантите биват различни видове в зависимост от моделите, материалите, от които са изработени, както и според предназначението им. Най-често се срещат кожените  и текстилни чанти, като най-скъпи и качествени са модните аксесоари от естествена кожа. Това е така заради здравината и по-високото качество, което предлагат този вид чанти. Според формата също можем да срещнем различни модели. Сред най-популярните чанти са т.нар. „Hobo”. Това всъщност са ежедневните чанти с дръжка, която минава през едната ръка. Друг вид чанта е пазарската, която е значително по-голяма, за да събира повече продукти, а най-често е от текстил или еко кожа. В днешни дни те именно този вид чанти са най-популярни в днешни дни, тъй като са най-функционални и имат най-голям капацитет. Те най-често са с две дръжки.

И още чанти...

Чантите се сменят според сезоните и повода. За лятото например е много модерно да носим плажни чанти, които най-често са в свежи цветове и са направени от текстил. Те трябва да бъдат големи, за да съберат всички необходими за плажуване вещи. Ако пък Ви е необходим аксесоар за официално събитие или излизане вечер, можете да заложите чанта тип клътч,  която е малка и компактна и най-честно без дръжка. Има и модели с дръжки, които могат да се махат. За всички, които се обличат в спортен стил пък, има многообразие от чанти през рамото, които са по-известни като „пощальонски чанти”.

Откъде да изберем качествена чанта на изгодна цена?

Чантите никога не стигат на дамите. Не е необходима причина, за да се стигне до покупката на нов аксесоар, но ние сме решили да Ви дадем повод да се снабдите със страхотни нови чанти, които се предлагат в редица магазини като dm, Oriflame и т.н. Можете да го направите като разгледате дигиталния ни каталог и се спрете на най-подходящия за Вас модел. Приятно пазаруване!