Чаршаф

Намерихме 2 резултата за Чаршаф в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Чаршаф. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Чаршаф и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

13.06 - 10.07 Mömax
13.06 - 10.07 Mömax

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Чаршаф

Ако сте решили да обзаведете спалнята си или детската стая по нов начин, неизменно ще се наложи да купите и нови чаршафи, които да комбиниране с модернизирания вариант на помещението. На пазара има богат избор от материи и цветове, които можете да изберете за Вашия дом. Никога не взимайте финалното решение за покупка само въз основа на външния вид на чаршафите, защото можете да останете неприятно изненадани, ако материята им не е комфортна при допир.

Какви видове чаршафи има? Какъв да избера?

Когато купувате чаршафи, на първо място трябва да съобразите дали размерите им съответстват на големината на леглото. Измерете предварително спалнята, ако не знаете размерите й, за да знаете какви чаршафи да търсите. След това наблегнете на откриването на изделия от хубав материал – за препоръчване памук. Съобразете цвета на чаршафа с този на останалото обзавеждане в стаята – нека да комбинирате всичко така, че да изградите стилово хармонично помещение, в което да се чувствате отпочинали и заредени с енергия и позитивизъм. Ако искате да си купите  чаршафи, които държат хладно през лятото, ориентирайте се към копринената материя, а ако търсите такива за зимата – микрофибърът е подходящ, защото материята е мека на допир и държи топло. Продават се и чаршафи с ластици, които се поставят лесно на леглото и са удобни, защото са по-стабилни, няма нужда непрекъснато да ги оправяте. Те са изключително полезни за детска стая, защото игрите и жизнеността на децата често водят до мачкане на спалното бельо, неговото измъкване от матрака и нуждата от непрекъснато подреждане на леглото.

Откъде да купа чаршафи за своя дом?

Чаршафи можете да си купите от магазините на “Aiko”, “Como”, “@Home”,”Jumbo”,“Метро“ и др. За да направите по-лесно своя избор, вижте брошурите на нашия сайт. На тях са отбелязани всички актуални оферти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах