Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Часовник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Часовник

Решили сте да зарадвате някого с красив часовник или Вашият се е развалил и смятате да се поглезите с нов аксесоар? Хубава идея, имайки предвид, че е неудобно да вадим телефоните си всеки път, когато искате да видим колко е часът.

Какъв часовник да купя? Какви цени да очаквам?

Има различни видове часовници според мястото, на което искате да ги сложите и начина им на употреба. Някои от тях са стенни, ръчни и джобни часовници, цените и моделите им са различни. Най-търсени са ръчните часовници, защото освен функционален предмет, са и красив аксесоар. При такава покупка трябва да прецените какъв ще е механизмът на часовника – механичен, аналогов или дигитален. Механичният часовник носи привкуса на миналото, някои смятат, че е демоде, но е идеален подарък за ценителите на истинските часовници. Аналоговите часовници имат сравнително прост механизъм, някои от моделите притежават хронометър или аларма. Дигиталните часовници пък са предпочитани от хора от всякакви възрасти, тъй като имат интересен дизайн и лесно се настройват. При избора на часовника трябва да прецените какъв искате да е циферблатът - изчистен или с камъчета и други декорации. Каишката също е важна – има кожени или метални верижки, съобразете каква да изберете според вкуса на човека, за когото е предназначен часовникът. Цените варират между 15-20 лева (ако не сте претенциозни) и 100-1000 лева (ако искате аксесоар със златно покритие или камъни).

Кои марки часовници са добри? Откъде да си купя?

„Patek Philippe“,“Franck Muller”, “Omega”,”Louis Erard”, “Zenith” са някои от най-хубавите марки часовници. Ако искате да разгледате наличните модели в магазините, проверете в специализираните. Ако не разполагате с толкова много средства, вижте в “Lidl” или “Jumbo”. Не пропускайте да разгледате брошурите на нашия сайт. Запознайте се с най-добрите намаления.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!