Чаша

Намерихме 2 резултата за Чаша в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Чаша. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Чаша и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Чаша

Чашата е съд, в който наливаме течности, които след това консумираме. Формата й най-често е конусовидна или цилиндрична, като в зависимост от вида на чашата тя може да бъде с и без дръжка. Чашите са един от най-важните съдове в една кухня, тъй като благодарение на тях сме винаги хидратирани.

Какви видове чаши има?

При чашите има богато разнообразие от видове според функцията, за която се използват, големината, формата и така нататък. Така например можем да срещнем големи чаши, така наречените халби, в които поставяме бира. Според материала, от който са изработени чашите можем също да откроим различни видове. Има порцеланови чаши; стъклени, които са най-често срещаните; пластмасови, които са най-евтини и често са за еднократна употреба и така нататък. Има и интересни видове, които светят, когато налеем определена течност в тях, или такива които сменят цвета си, когато налеем горещ течност.

В какви чаши какво да слагаме?

Вече споменахме какви чаши да използваме, когато пием бира. Най-разпространения вид чаша обаче е т.нар. хайбол. Това всъщност е стандартната чаша, в която наливаме вода или безалкохолни напитки. Нейната вместимост варира между 200-300 мл. Ако искаме да налеем вино, то трябва да изберете дали ще използвате голям или малък гоблет. И двете чаши имат дълга и тънка дръжка, на която е основата на чашата, а разликата е, че в първата наливаме червено, а във втората – бяло вино. Има различни видове коктейли чаши, според питието, което предпочитаме. Разбира се, има и чаши за чай и кафе, които традиционно са с дръжка и са по-ниски.

Откъде да си купим нови чаши?

Ако искате да си купите нови чаши, то сте попаднали на правилното място. В нашия сайт сме селектирали най-горещите оферти за чаши на редица търговски вериги, сред които Кауфланд, Карфур, Моббо, Como, Мастърхаус, Пикадили, Метро, Еноком-М и още много други. Разгледайте нашите предложения и изберете новите си чаши без да губите повече време.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах