Червила Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Червила

Дори и да нямате време да се гримирате, а Ви предстои излизане, можете да освежите визията и лицето си с едно червило, което да комбинирате с красивото си облекло или някой от аксесоарите Ви. Изборът на гримове е огромен. Има както ежедневни леки нюанси, така и вечерни, тежки, които издържат по-дълго време и не се изтриват лесно, когато ядете или пиете нещо например.

Какво червило да избера? Какви видове има?

Когато избирате червило, проверете първо цвета на кожата си, за да прецените дали е това, което искате. Тъй като не е хигиенично да слагате от наличното в магазина на устните си, по-добре опитайте цвета на върха на пръста си-там се вижда по-добре, отколкото на дланта, където повечето слагат. Когато избирате червило, е добре да подберете такова, което отива на кожата Ви. Ако сте със светли коса и кожа, за Вас са подходящи бледо розово и оранжево, както и бежово. На жени със светла кожа, но тъмна коса отиват тъмно розови или карамелени нюанси. За тъмните жени подхождат червила в цвят вино или лилави нюанси. Ако косата Ви е кестенява, а кожата не е много тъмна – Вие сте касметлийка, тъй като почти всички тонове Ви стоят добре. Когато избирате червило, не гледайте само цветът да стои добре на устните Ви, а се старайте то да бъде полезно – за предпочитане е да купите продукт, в който има много витамини, подхранващи вещества и UV-филтър.

Кои марки червила са лидери на пазара? Откъде да си купя червило?

Сред предпочитаните от клиентките червила са продуктите на “Clinique”, “Maybelline”, “Max Factor”, “L’Oreal”,”Revlon”, “Oriflame”, “Golden Rose” и др. Във всички магазини за козметика се предлагат различни видове червила, а Вие може да посетите например „Lilly”, “dm” или да си поръчате от каталозите на “Oriflame”. Не бързайте обаче със своя избор, а отделете време да видите брошурите на сайта ни, за да се възползвате от актуалните намаления.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!