Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Червила Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Червила

Дори и да нямате време да се гримирате, а Ви предстои излизане, можете да освежите визията и лицето си с едно червило, което да комбинирате с красивото си облекло или някой от аксесоарите Ви. Изборът на гримове е огромен. Има както ежедневни леки нюанси, така и вечерни, тежки, които издържат по-дълго време и не се изтриват лесно, когато ядете или пиете нещо например.

Какво червило да избера? Какви видове има?

Когато избирате червило, проверете първо цвета на кожата си, за да прецените дали е това, което искате. Тъй като не е хигиенично да слагате от наличното в магазина на устните си, по-добре опитайте цвета на върха на пръста си-там се вижда по-добре, отколкото на дланта, където повечето слагат. Когато избирате червило, е добре да подберете такова, което отива на кожата Ви. Ако сте със светли коса и кожа, за Вас са подходящи бледо розово и оранжево, както и бежово. На жени със светла кожа, но тъмна коса отиват тъмно розови или карамелени нюанси. За тъмните жени подхождат червила в цвят вино или лилави нюанси. Ако косата Ви е кестенява, а кожата не е много тъмна – Вие сте касметлийка, тъй като почти всички тонове Ви стоят добре. Когато избирате червило, не гледайте само цветът да стои добре на устните Ви, а се старайте то да бъде полезно – за предпочитане е да купите продукт, в който има много витамини, подхранващи вещества и UV-филтър.

Кои марки червила са лидери на пазара? Откъде да си купя червило?

Сред предпочитаните от клиентките червила са продуктите на “Clinique”, “Maybelline”, “Max Factor”, “L’Oreal”,”Revlon”, “Oriflame”, “Golden Rose” и др. Във всички магазини за козметика се предлагат различни видове червила, а Вие може да посетите например „Lilly”, “dm” или да си поръчате от каталозите на “Oriflame”. Не бързайте обаче със своя избор, а отделете време да видите брошурите на сайта ни, за да се възползвате от актуалните намаления.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!